Dorgan Lawyers | Abogados en Marbella
8
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,edgt-core-1.2,translatepress-nn_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

DORGAN ADVOKATER

Velkommen til vårt advokatfirma etablert i Marbella siden 2018.

Vår filosofi er å lytte, forstå, gi råd og ha en flytende kommunikasjon med våre kunder, slik at de føler seg trygge og informerte i alle stadier av prosessen.

Vår hovedpraksis er følgende: Fast eiendoms rettsforhold; Selskapsrett; Handelsrett; Utlendingsloven; Arveloven; Finansrett og regnskap.

VÅR KOMMUNIKASJON MED KUNDEN ER NØKKELEN TIL Å GI EN TOPP SERVICE

Tjenester

FAST EIENDOMSMEGLINGSRETT

Vi rådgir våre kunder för transaksjonen, i et kjøp eller salg, arbeider sammen langs prosessen, utfører alle nødvendige prosedyrer, gjør alt juridisk og administrativt arbeid, avgjørende for å sikre lovligheten og gjennomføring av transaksjonen.

På samme måte gir vi deg råd om utleie av eiendommer, og vi hjelper deg med administrasjon og tjenester.

UTLENDINGSLOVEN

Vårt advokatfirma gir juridisk rådgivning til utlendinger som bestemmer seg for å kflytte til Spania og råd om følgende oppholdstillatelser.

- Green Card, som er oppholdstillatelse for EU-borgere - Ikke-lukrativt visum - TIE oppholdstillatelse - Arbeidsoppholdstillatelse - Selvstendig næringsdrivende oppholdstillatelse - Oppholdstillatelse som familiemedlem av en europeisk statsborger - Oppholdstillatelse for familierøtter og gjenforening -Golden Visa”.

ARVERETT

Vi har bred erfaring med arverett og alle saker som henvises til denne praksisen.

Vi rådgir våre klienter med utarbeidelse av et testament, og bistår og gir råd i samarbeid med deres advokater, offentlige notarius publicus, domstoler og registre i deres land, dersom det skulle være nødvendig, langs hele arveprosedyren, å jobbe med utarbeidelse av dokumenter og anvendelse av alle dokumenter og sertifikater som kan være nødvendige, samt å gi de essensielle finanspolitiske rådene.

SELSKAPSRETT

Vårt advokatfirma har bred erfaring innen handelsrett ved å gi råd til våre kunder som er interessert i innlemmelse av et spansk selskap og derfor alle implikasjoner som dette kan ha.

Vårt advokatfirma gir også juridisk rådgivning ved å yte følgende tjenester: - Innlemmelse av et spansk selskap. - Overføring av aksjer - Utarbeidelse av aksjonæravtaler - Utarbeidelse av stiftelsesdokument - Utarbeidelse av vedtekter - Styreverv - Avvikling av selskaper - Registrering av selskaper i henhold til deres adresse. - Skattemessige konsekvenser.

FINANSRETT OG REGNSKAP

Vårt advokatfirma har et erfarent team av skatte- og statsautoriserte regnskapsførere som gir råd i følgende aspekter:

  • Beckham-loven
  • Finanspolitisk rådgivning for eiendomsinvesteringer, til selskaper, for ikke-bosatte, enten privat personer eller selskaper, for selvstendig næringsdrivende
  • Personlig & Selskapsskatt
  • Utarbeide, utarbeide og sende skatteklager inn for skattekontoret
  • Bokføring

nyhetsbulletin

Skriv inn email adressen din:

nn_NO