Dorgan Lawyers | ¿Quiénes somos?
115
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-115,edgt-core-1.2,translatepress-nn_NO,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

¿OM OSS?

James H. Dorgan

James Dorgan er en spansk advokat av irsk avstamning, uteksaminert fra det prestisjetunge Complutense University of Madrid. Universidad Complutense de Madrid.

Etter å ha tilbrakt flere år i forskjellige tverrfaglige firmaer i Madrid, bestemte han seg for å komme til Marbella, byen der han vokste opp og har bodd det meste av livet, for å jobbe som eiendomsadvokat.

Takket være erfaringen og kunnskapen som er tilegnet i de viktigste advokatfirmaene i Marbella, har entreprenørånden hans ført til at han har åpnet sitt eget advokatfirma.

Han er for tiden medlem av Lucena Advokatforening med medlemsnummer 16164. Ilustre Colegio de Abogados de Lucena con número de colegiado 16164.

Hege Emma Lonnar

Property Consultant.

Leder for Skandinavisk avdeling.

426

Saker

356

Kunder

0

Påstander

86

Byer

3

Land

Erfaring

Vår filosofi er å lytte, forstå, gi råd og ha en flytende kommunikasjon med våre kunder, slik at de føler seg trygge og informerte i alle stadier av prosessen.

Vår hovedpraksis er følgende: Fast eiendoms rettsforhold; Selskapsrett; Handelsrett; Utlendingsloven; Arveloven; Finansrett og regnskap.

FAST EIENDOMSMEGLINGSRETT0

ARVERETT0

Derecho Bancario0

UTLENDINGSLOVEN0

SELSKAPSRETT0

nn_NO